Skiland

Skiland

Regulament

Bine ați venit la Pensiunea Skiland, suntem bucuroși să vă avem oaspeți!

Vă rugăm să acordați câteva minute citirii acestui regulament de ordine interioară.

În calitate de Gazde, dorim să aveți o ședere plăcută. Va asiguram că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerințelor dvs.

Codul și normele de comportament le gasiti mai jos. Acestea au rolul de a stabili premisele funcționării Pensiunii în condiții civilizate și conform normelor legale.

Regulamentul se aplică tuturor oaspeților (denumiți în continuare turiști) prin însuși faptul cazării lor la pensiune și trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Pentru a putea duce la îndeplinire cerințele dvs. în așa fel încât să reveniți la noi cu plăcere de nenumărate ori, vă rugăm să respectați următoarele reguli de ordine interioară:

Rezervări și cazare

Pentru ca eforturile noastre, sperăm vizibile, de a vă asigura cele mai bune condiții de cazare, confort și intimitate să fie păstrate și pentru eventuala dvs. revenire la noi, vă rugăm frumos să tratați cu grijă dotările și ambianța spațiilor pensiunii.

Rezervările sunt considerate a fi ferme doar după achitarea unui avans de minim 40% din valoarea totală a sejurului.

Avansul este nereturnabil în cazul anulări. Doar dacă anularea nu a fost anunțată în scris cu cel puțin două săptămâni înaintea perioadei rezervate.

Check-in: ora 14.00
Check-out: până la ora 12.00

Cazarea în pensiune se face la recepție. Prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeților, se va elibera cheia aferentă camerei rezervate. Din momentul preluării cheii de la recepție, turistul răspunde pentru camera rezervată.

Confort și siguranță

Este interzis fumatul în interiorul Pensiunii. Exceptie fac spatiile destinate fumătorilor (terasă, balcon).

Este interzis consumul de băuturi și alimente altele decât cele comercializate de Pensiunea Skiland Baisoara. Pensiunea își rezervă dreptul de a pune taxă în valoare de 50 lei/pers., pentru persoanele care consumă produse din afara pensiunii.

Este interzis fumatul în camere și în incinta pensiunii. Pensiunea aceasta fiind dotată cu dispozitive de detectare a fumului, conectate la Pompieri. Sosirea Pompierilor presupune costuri de deplasare și vor fi suportate de persoana care declanșează aceste dispozitive. Locurile de fumat sunt stabilite după cum urmează: balcoanele camerelor si terasa.

Turiștii sunt obligați:

  • să nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii, în caz contrar aceștia datorează Pensiunii suma egală cu valoarea obiectului deteriorat și manopera
  • să nu preia la plecare vreun obiect din dotare
  • să nu deranjeze liniștea celorlalți clienți
  • să nu intre în alte camere sau în spațiile destinate doar personalului Pensiunii
  • persoanele care vin în vizită de la alte pensiuni să fie anunțate la recepție
  • să nu lase copiii nesupravegheați
  • să anunțe cât mai repede cu putință orice defecțiune a aparatelor sau a instalațiilor din dotare
  • nu folosiți prosoapele pentru: șters părul vopsit, pentru demachiat, curățat încălțămintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi strict pentru uz corporal.
  • să respecte orele de odihnă din pensiune: 23.00 – 9.00

Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, vă rugăm să respectați orele de odihnă. Dacă din motive obiective sosiți în pensiune după ora 23.00, vă rugăm să păstrați liniștea.

Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau nerespectării prezentului regulament nu este responsabilitatea pensiunii.

Sunt interzise: prepararea alimentelor și consumul acestora în camere, consumul de alimente fiind permis numai în spațiile cu destinația de alimentație publică.

Este interzisă aruncarea mucurilor de țigări stinse în prealabil, în alt loc decât scrummiere.

Se interzice cu desăvârșire introducerea în pensiune de armament, arme albe sau substanțe interzise prin lege.

Conform legislației române, consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene sau psihotrope este interzis și se pedepsește conform legii.

Nu aruncați în WC obiecte care ar putea conduce la avarierea sistemului de canalizare.

Nu se acceptă animale de companie.

Prosoapele din băi se schimbă la 2 zile, iar lenjeria de pat la 3 zile sau la solicitare (în conformitate cu prevederile Ordinului 1051/2011 privind normele de clasificare ale unităților turistice încadrate la categoria 3 stele/margarete).

Predarea cheii la recepție după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al Pensiunii.

Client este orice persoană cazată sau care beneficiază de orice serviciu al Pensiunii.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curățenie și liniște se vor lua măsuri în consecință și se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

Acest regulament vine în întâmpinarea așteptărilor turiștilor noștri.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, ne rezervăm dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.